PhD-obrazovanie.com

Докторантура Effretikon - Докторантури Effretikon - Докторантура Effretikon

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Докторантура Effretikon - Запишете се за докторантура Effretikon. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доцент доктор. Докторска програма

Alfred Nobel Open Business School
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 6 семестри Отворено кандидатстване Швеция Effretikon

Ние стартираме нашия нов докторски курс (Ph.D.) от крайния срок за регистрация 29 март 2019. Alfred Nobel Open Business School Швейцария провежда докторантура, който обхваща 6 семестъра в тясно партньорство с полските държавни университети. Езиците на обучение и защита на тезата са английски и немски, а курсът включва тридневен семинар в Полша и 1 семинар за всеки семестър, проведен от ANOBS във Виена. Общата стойност на докторантурата, оценяването и дипломирането на 6-те семестъра съставляват 37 000 евро, от които първите 30 кандидати получават 20% обезщетение от ANOBS .

Онлайн: Доктор по бизнес администрация

Alfred Nobel Open Business School
Комбинирано в кампус и онлайн 6 семестри Отворено кандидатстване Швеция Effretikon

Ние стартираме нашия нов курс на докторска степен от крайния срок за регистрация 31ти юли 2019. Курсът на докторантура по бизнес администрация (DBA) се провежда в тясно партньорство с Университета на Глостършър и дава възможност на участниците да получат по-високи позиции в ръководството на техните компании или за изграждане на нов превозвач. Нашата докторска степен по бизнес администрация е изследователска степен с акцент върху индивидуалното обучение. Участниците не трябва да напускат работата за дълго време, докато я посещават: в Англия се обучават по четири тридневни модула, а други се преподават чрез уебинари. Кандидатите трябва да имат магистърска степен или еквивалент, в предметна област, свързана с предложената изследователска тема, минимален трудов стаж от две години и високо ниво на английски език.