PhD-obrazovanie.com

Човешки ресурси Ottawa - Програми Човешки ресурси Ottawa - Човешки ресурси, Ottawa

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Ако студентът придобива степен по човешки ресурси, той има възможност да изгражда различни видове кариера във фирми и организации. При следване в програми по човешки ресурси студентите придобиват знания в брой области, включително равностойно заплащане на труда, организационно поведение, трудово право и мениджмънт.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Отава е признат за един от най-добрите образованите градове в Канада. Почти половината от населението е завършил на различните университети и колежи. Основната висши учебни институции Университета на Отава и университета Карлтън е допринесла за това пряко, така и косвено.

Човешки ресурси Ottawa - Запишете се за докторантура Ottawa. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Човешки ресурси, Ottawa Filter

PhD in Organizational Behaviour & Human Resource Management

Telfer School of Management
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Канада Ottawa