PhD-obrazovanie.com

Докторантура Olomouc - Докторантури Olomouc - Докторантура Olomouc

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Чехия се намира в сърцето на Европа е съсед на Словакия, Австрия, Германия и Полша. Чешките университети предлагат дългогодишна репутация и интересни специалности.

Докторантура Olomouc - Запишете се за докторантура Olomouc. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по социология

Palacky University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Чехия Olomouc

Програмата на д-р по социология предлага разширени образование и академична подготовка за професии в научноизследователска и развойна дейност. Проучването е проектиран като мулти-парадигматично, се поставя силен акцент върху връзката между теория, методология и емпиричното.

доктор по политически науки

Palacky University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Чехия Olomouc

Програмата разполага и с впечатляващ състав, който включва политолози, социални и политически теоретици и историци. Международни и интердисциплинарни изследователски проекти и сътрудничества са редовно предприети и членове на персонала се поддържат, за да доразвие

Докторантура по философия

Palacky University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Чехия Olomouc + още 1

Докторантски изследване на философията (P6101) е на пълен работен ден или дистанцира проучване програма в продължение на три години. В специални случаи е възможно да се поиска скъсяване, прекъсване или удължаване. Проучване програма е модулна с кредитна система.

Доктор по образователна психология

Palacky University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Чехия Olomouc

Докторантски проучване в педагогическата психология е тригодишна програма и може да се учи на пълно работно време или в комбинирана форма. Програмата се основава на индивидуален план проучване под ръководството на научен ръководител или консултант.