PhD-obrazovanie.com

Докторантура Praha-Suchdol - Докторантури Praha-Suchdol - Докторантура Praha-Suchdol

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Чехия се намира в сърцето на Европа е съсед на Словакия, Австрия, Германия и Полша. Чешките университети предлагат дългогодишна репутация и интересни специалности.

Докторантура Praha-Suchdol - Запишете се за докторантура Praha-Suchdol. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Докторантска икономика и икономика на предприятията

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Чехия Praha-Suchdol

Предполага се, че завършилите владеят теоретичните основи на учебната област, основните методи на научната работа в областта на обучението и основните форми на постоянно събиране на знания в световен мащаб в областта на ученето за учене през целия живот. Завършилите се предполага, че могат да разработват описателни и нормативни икономически модели на икономически процеси на макро и микроикономическо равнище и да събират съответните документи, необходими за тяхното формализиране. Освен това, способността за обобщаване на научните знания под формата на икономически закони се приема заедно с тяхното прилагане при тълкуването на конкретни икономически задачи за насърчаване на устойчивото развитие.