PhD-obrazovanie.com

Докторантура Kowloon Tong - Докторантури Kowloon Tong - Докторантура Kowloon Tong

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Докторантура Kowloon Tong - Запишете се за докторантура Kowloon Tong. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Докторска програма

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Кампус Редовно обучение 4 - 6 години Септември 2020 Хонг Конг Kowloon Tong

HKBU School of Business предлага изследователски програми за следдипломна квалификация ("RPG"), или MPhil или PhD в пет основни дисциплини, а именно Accounting and Law (ACLW), Икономика (ECON), Финанси и Решения на науките, Мениджмънт (MGNT) (MKT). Съчетавайки академичната строгост с решителния международен подход, тези програми са идеални за бъдещи бизнес лидери или учени.