Filter
Докторантура
Холандия Rotterdam Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Rotterdam - Докторантури Rotterdam - Докторантура Rotterdam

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

A холандския град с спокойна атмосфера и добри университети. Ротердам е място, където да живеят и учат. За всички онези студенти, които търсят качествено образование на разумни разходи, това е мястото да бъде. Някои от най-популярните университети са Erasmus University Rotterdam и Erasmus University Rotterdam.

Докторантура Rotterdam - Запишете се за докторантура Rotterdam. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Като комбинация от градско управление и управление, този доктор. Програмата предоставя уникален академичен опит, който е много важен за днешния свят. ... [+]

Доцент доктор. за градско развитие и управление

Като комбинация от градско управление и управление, този доктор. Програмата предоставя уникален академичен опит, който е много важен за днешния свят.

Докторатът се фокусира върху създаването на академична среда, която ще подготви студентите да бъдат експерти в своята област. Докато студентите трябва да бъдат в IHS в продължение на три месеца в годината, през които те ще формират основата на своите умения и знания, те също ще могат да провеждат изследвания на друго място през останалата част от годината.... [-]

Холандия Rotterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски