PHDSTUDIES

Програми Френски език - Търсене на най-добрите програми по Френски език тук! - Френски език

Докторски или докторски програми, базирани на научни изследвания, са усъвършенствани програми за висше образование. Това е най-високото ниво на разположение и обикновено изисква от студентите да притежават първоначално магистърска степен.

Какво е доктор по френски език? Програма на френски език на ниво докторска степен по принцип очаква учениците да учат и да притежават умения на езика, който е сравним с роден език, до края на програмата. Студентите в програмата обикновено учат всички аспекти на езика, включително граматика, произношение, история, диалекти и култура. Програмите могат да позволят на студентите да се специализират в области като литература, история, лингвистика, антропология, социология и представяне. Студентите работят за създаването на изследователски проект, който демонстрира какво е изучавано в дадена програма. Повечето програми ще очакват окончателните проекти на студентите да дадат значителен принос в тази област.

След завършване на програма студентите трябва да имат умения да помагат на другите да научат езика и да пишат и комуникират на френски език. В допълнение, студентите ще имат научни, лидерски и управленски умения, които могат да бъдат използвани в бъдещи кариери.

Разходите за докторска програма варират. Студентите обикновено определят своята програма чрез своите проучвания, които могат да повлияят на разходите. Студентите трябва да получат оценки за цените от училището си.

След дипломирането човек може да избере да продължи да работи в преподаването или научните изследвания. Завършилите могат също да решат да станат учители на по-ниски нива или да работят във френскоговорящи страни като учители. Други възможности за кариера включват преподаване на езика на не-местни оратори и работа във френскоговорящите страни. Възможности за кариера могат да се предлагат и с държавни агенции или с нестопански организации по международни проекти. Студентите могат също да работят в издателска дейност, редактиране или писане.

Ако искате да изучите по-задълбочено френския език, трябва да помислите да спечелите докторска степен на френски език. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

3 резултата за Френски език Filter

Докторска програма по франкофония и многообразие

McMaster University Faculty of Humanities
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
French
Кампус

Това е интердисциплинарна програма от четири години, организирана около литератури и култури от френскоговорящия свят, включително Франция. Каним кандидатите с традиционна маг ...

Научете повече

Доктор по френски език

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

На по-напреднало ниво (докторски изследвания) студентите се насърчават да си сътрудничат с нас в нашите области на експертиза, т.е. Съвременен френски роман, автобиография; Съ ...

Научете повече

Доктор по немска и френска философия

Faculty of Humanities, Charles University
Докторантура
Септ. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
2 години
Немски
Френски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Тази докторска програма се рекламира за класната стая и дистанционно обучение. Всеки, който се интересува от областта на класическата и съвременната немска философия, френскат ...

Научете повече