PhD-obrazovanie.com

Докторантура Vaasa - Докторантури Vaasa - Докторантура Vaasa

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Официалното системата на висшето образование на Финландия е 7-3-2-2 модел. Университетът отнема две години, професионално или техническо образование, и накрая две години начално и средно образование. Финландия също има няколко обществени и частни университети, които имат поддръжка за достъпността на висшето образование на студентите.

Vaasa град почива в западното крайбрежие на Финландия. В града има над 60 000 жители и повечето тях работят в индустрии на града. Vaasa града има три ключови университети.

Докторантура Vaasa - Запишете се за докторантура Vaasa. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Докторска програма по социални науки

University of Vaasa
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Финландия Vaasa

Студентите от докторската програма по социални науки завършват доктор по административни науки, доктор (Администратор), степен или доктор по философия в областта на комуникационните изследвания. Програмата е интердисциплинарна и има за цел да обучи експерти на докторска степен и независими изследователи на позиции, особено в публичния сектор, но и в частния сектор и за други участници в обществото.

Докторска програма по бизнес практики

University of Vaasa
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Финландия Vaasa

Програмата за докторанти в областта на бизнес изследванията създава доктори на науката в областта на бизнес администрацията или икономиката за изискани експертни и управленски роли. University of Vaasa е една от най-старите финландски институти за бизнес обучение, а Факултетът по бизнес изследвания на университета има дълга традиция за международно висше образование с висок калибър.

Докторска програма по технически науки

University of Vaasa
Кампус Редовно обучение 4 търсене на докторантура по право juris doctor Януари 2020 Финландия Vaasa

Докторската програма обхваща всички области на научните изследвания в Технологичния факултет на University of Vaasa . В докторската програма се изработват докторанти по технология (доктор на техниката), доктори на науката по бизнес администрация (доктор на икономиката) и доктори по философия (доктор). калибър специалисти, способни да извършват независима научноизследователска работа в сектора на услугите, икономическия живот, света на академичните среди и други организации.

Докторска програма

Hanken School of Economics
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Финландия Helsinki Vaasa + още 1

Програмата за докторанти на Hanken съответства на четири години редовно обучение, по време на което изготвяте докторска дисертация (180 кредитни точки) и завършвате 60 ECTS кредитни точки от курсова работа.