PHDSTUDIES

Програми Филмови науки - Търсене на най-добрите програми по Филмови науки тук! - Филмови науки

Чрез изкарва Ph.D., частни лица имат уникалната възможност да се развиват по-големи умения и знания в единно пространство на академична концентрация. С правилното знания и високо развити умения, завършили студенти, които печелят докторска степен имат огромно количество възможност пред тях.

Какво е Ph.D. в Film? В тази двугодишна програма, учениците се научават да мислят за това как филмови и игрални филми повлияло ежедневието и култура. Студентите изучават макар ръце на практика, чрез които посещават семинари и професионални семинари за развитие, чрез слушане на гост-лектори, както и чрез изучаване теории на кино. Студентите изучават историята и критиките, които участват в игрални филми и учат как филми са засегнати културни преживявания и повлияни историята по целия свят.

Получаване на докторат по Film може да бъде от полза за висшисти, тъй като те се разшири мирогледа им през обектива на камерата и да се научат да прилагат това, което те са учили под ръководството на опитни инструктори.

Разходите за спечелване на докторска степен в киното може да варира за всеки ученик и неговия специфичен програма. Лица, които са заинтересовани да печелите тази напреднала степен трябва да се свърже с всички потенциални училища директно, за да се получат до актуална информация относно разходите за тяхното докторска степен.

Студентите, които завършват с Ph.D. в Film често имат много възможности за заетост на тяхно разположение. Някои избират да се присъединят към завършилите факултета на училище, колеж или университет и преподава или филм или кинознание. Други завършилите могат да изберат да работят за филмови компании, музеи, исторически или агенции и ще помогне за архив и проучване игрални филми. Други избират да започнат собствен филмови компании и развиват свои собствени филми.

Трябва да сте вече получава бакалавърска и магистърска степен, за да започнете да си докторска програма. Ако проявявате интерес за по-нататъшното си образование и да печелите вашата Ph.D. в Film, можете да започнете веднага. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

2 резултата за Филмови науки Filter

Доктор по филмови и телевизионни изследвания

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно
<
3 години
30 Окт. 2020
Английски
Кампус

Докторската учебна програма включва дипломна работа, която има оригинален принос в областта на филмовите и телевизионни изследвания по тема, избрана в консултация с председате ...

Научете повече

Изследователски степени (MPhil / PhD) в областта на филмовите изследвания

SOAS University of London
Магистър
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
3 години
Английски
Кампус

Центърът за филмови и екранни изследвания кани заявления за дисциплинарни и интердисциплинарни изследвания в областта на филмите и екранните изследвания, като се обръща специа ...

Научете повече