Filter
Докторантура
Фиджи Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Фиджи - Научете повече за докторантури в Фиджи

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

В учебния опит във Фиджи е доста интересен. Изключително приветлив и невероятно уникален Фиджи културата подкрепя всички чуждестранни студенти. Въпреки че английският език и Фиджи са най-често срещаните езици, други езици като езици тихоокеански остров и хиндустани често се говори в страната.Студентите се насладите на мултикултурна обстановка предоставена от Сува град

Докторантура Фиджи - Запишете се за докторантура в Фиджи. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Фиджи тук!

Научете повече Свиване

Резултати

University of the South Pacific USP

Факултетът по бизнес и икономика предлага доктор по философия (доктор) в повечето дисциплини, преподавани на следдипломно ниво. Учениците, които желаят да преминат от маг ... [+]

Факултетът по бизнес и икономика предлага а доктор по философия (PhD) В повечето дисциплини, преподавани на следдипломно ниво. Учениците, които желаят да преминат от магистърска програма до докторска степен, се съветват да се свържат с него Факултет Дийн, Правилата за допускане и програми, които управляват философския доктор, се съдържат в наръчника и календара USP 2017.

[-]
Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски