close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Устойчив дизайн - Търсене на най-добрите програми по Устойчив дизайн тук! - Устойчив дизайн

Докторска степен е висше образование, преследвано от хора, които искат да получат по-задълбочено разбиране за избраното от тях област. За да завършат курса, студентите трябва да завършат дисертация, базирана на оригин… Научете повече

Докторска степен е висше образование, преследвано от хора, които искат да получат по-задълбочено разбиране за избраното от тях област. За да завършат курса, студентите трябва да завършат дисертация, базирана на оригинални изследвания.

Какво е докторска степен по устойчив дизайн? Тъй като икономиката пренасочва вниманието си от количеството към качеството, все повече и повече потребители започват да изискват устойчиви бизнес практики. Устойчив дизайн е огромна част от това, а курсовете по програмата могат да се съсредоточат върху устойчивостта, тъй като тя се отнася до химия, биологични науки, инженерство и бизнес. Участниците в програмата могат да усъвършенстват своите научни, теоретични, технически и предприемачески умения и да бъдат научени как да използват тези умения, за да станат шампиони на устойчивостта.

Завършилите тази програма имат тенденция да притежават динамичен набор от умения, които могат да включват иновативно мислене, теоретично разбиране и способности за решаване на проблеми. Всяка от тези особености може да докаже, че ги обслужва добре в професионалния и личния им живот.

Разходите за докторантура варират драстично от училище до училище и местонахождение. Колко студент може да плати за своето образование зависи от няколко фактора и бъдещият студент се насърчава да прави изследвания преди да кандидатства.

Тъй като устойчивостта е нарастваща област на интерес, хората от тази програма може да открият, че имат много вълнуващи възможности за кариера, които са им на разположение след дипломирането. Завършилите могат да намерят успех в производството, бизнеса, дизайна и развитието, правителството и зелените индустрии. Въпреки че длъжностните характеристики ще варират от индустрията до организацията и организацията, тя може да стане клиент по екологични мениджъри, разработчици на политики, клиентски одитори, международни сътрудници по кореспонденция, рецензенти по екологични документи, консултанти и следователи.

Все по-голям брой училища предлагат дипломи за устойчив дизайн, включително онлайн курсове. За да научите повече за наличните за вас програми, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
SDS - The Sustainable Design School
приятен , Франция

През годините, посветени на неговите изследвания, докторът. кандидат ще придобие високо ниво на опит в точно определена област. Добавената стойност на неговите изследвания е н ... +

През годините, посветени на неговите изследвания, докторът. кандидат ще придобие високо ниво на опит в точно определена област. Добавената стойност на неговите изследвания е най-важна в областта на устойчивите иновации, които все още са в процес на развитие и които са източник на вдъхновение за компаниите, за да се изправят пред спешните ситуации на сегашното време и да конструират бъдещето. -
Докторантура
Редовно
3 години
Френски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук