PhD-obrazovanie.com

Управление на човешките ресурси Ontario - Програми Управление на човешките ресурси Ontario - Управление на човешките ресурси, Ontario

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

При следване в програми по управление на човешки ресурси студентите придобиват умения и знания за ръководене на персонал в различни фирми и организации. В такива програми студентите придобиват брой умения, включително за управление на конфликти, трудови отношения, създаване на показатели за възвращаемост на инвестиции и изграждане на работни екипи.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Управление на човешките ресурси Ontario - Запишете се за докторантура Ontario. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Управление на човешките ресурси, Ontario Filter

PhD in Organizational Behaviour & Human Resource Management

Telfer School of Management
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Канада Ottawa