Filter
Докторантура
Чехия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Управление на транспорта Чехия - Управление на транспорта програми Чехия Управление на транспорта

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

студенти за управление на транспорта да се научат как да превозва продукти и други предмети от едно място на друго. Студентите усъвършенствате своите способности, за да се фокусира, подробно ориентирани, и много организирана, за да бъде в състояние да контролира доставки, управление на продавачите, доставка важно осигурителна информация, и правилно съхранение на елементи, които очакват пратка.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Online доктор Чехия - Вземете Online р Чехия. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Управление на транспорта, Чехия

University of Pardubice

Докторската учебна програма Транспортна технология и управление е предназначена да предостави на студентите теоретичен и методологически опит на транспортните технологии ... [+]

. Факултет по транспортно строителствоУчебна програма: Транспортни технологии и управлениеФорма на обучение: задочно / задочноСтандартната продължителност на обучението: 3 годиниБрой на отпуснатите ECTS кредити: Проучването не се базира на кредитИзисквания за дипломиране: Държавен докторски изпит и защита на докторска дисертацияТакса за обучение (за учебна година): Максимум 3 900 EUR... [-]
Чехия Пардубице II
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски