PHDSTUDIES

Управление на вериги за доставки Испания - Програми Управление на вериги за доставки Испания

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Студенти в света на бизнеса имат възможност да развиват нивото на знанията и уменията в областта на управлението на веригата за доставки. Това е сърцевината на контрола на качеството на въпросите, по бизнес и мениджмънт инвентаризация. Младите бизнес лидери и мениджъри имат възможност да се изследват за обучение и практическа света на веригата за доставки и управление.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Управление на вериги за доставки Испания - Запишете се за докторантура Испания. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Испания тук!

1 резултата за Управление на вериги за доставки, Испания Filter

Докторска програма по логистика и управление на веригата за доставки

Zaragoza Logistics Center
Докторантура
Авг. 2021
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Основната цел на доктора. Програмата по логистика и управление на веригите за доставки е да разработи изключителни учени, които ще продължат отлична кариера в областта на науч ...

Научете повече