PhD-obrazovanie.com

Докторантура Gaziantep - Докторантури Gaziantep - Докторантура Gaziantep

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Университети в Турция предвиждат или две или четири години на образование за бакалавърските програми, а магистърски програми траят минимум от две години. Има около 820 висши учебни заведения в Турция, включително 76-те университета с общо записване ученик на над 1 млн. евро. Качеството на образованието в турските университети варира значително, някои образователната съоръжения наравно с международно признати училища.

Газиантеп е град с дълга история, защото това е един от най-старите непрекъснато обитавани градове на Земята, датираща от 3650 г. пр. Хр. Има две публичен и частен университет.

Докторантура Gaziantep - Запишете се за докторантура Gaziantep. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по строително инженерство

Hasan Kalyoncu University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Турция Gaziantep

Нашият магистър по електротехника и електротехника е напреднал курс, предназначен за завършилите инженерство, за да повишат своите умения в тази област на високите технологии.