PHDSTUDIES

Програми Туризъм и хотелски мениджмънт - Търсене на най-добрите програми по Туризъм и хотелски мениджмънт тук! - Туризъм и хотелски мениджмънт

С доктор по философия (доктор), веднага се признава, че студентът има опит в областта си на обучение, често дава повече възможности в кариерата си. Докторска степен е най-високото ниво на образование за повечето степени и се предлага в различни области.

Какво е докторантура по управление на туризма и хотелиерството? Тази степен предоставя на студентите набор от умения, необходими за управленските роли в хотели, места за забавление или курорти. Участниците обикновено учат в основите на управлението на туризма и гостоприемството, включително бизнес операции и развитие, събития за планиране и наука за храните. Специализираните в тази степен могат да поставят учениците на успех на международен пазар за туризъм и гостоприемство, преподавайки им ценни умения за връзки с клиентите и бизнес практики чрез научни изследвания, семинари и мрежови събития.

С докторска степен по управление на туризма и хотелиерството, студентите могат да бъдат оборудвани със специализирани умения, които са абсолютно необходими за успех в туристическата индустрия. Това включва взаимоотношения с клиентите, ясна и ефективна комуникация и силни бизнес стратегии и лидерски стратегии. Подобрената степен в тази област може да помогне за прокарването на кариерата на индивида.

Получаването на докторска степен по управление на туризма и хотелиерството може да отнеме до пет години, като разходите варират в зависимост от институцията. Задължително е човек да изследва програмата и да гарантира, че е подходящ за целите си.

Доктор по туризъм и мениджмънт в хотелиерството поставя индивидуално в арена на гостоприемството напълно способен да ръководи екип и да изгражда бизнес. С тази степен отделното лице може да избере да стане мениджър на кетъринг, координатор на събития, сватба или партиен плановик, мениджър на ресторанта, мениджър за настаняване или хотел, или дори служител на борда на круизен кораб. Друга възможност е да преподавате на университетско ниво. Тази степен може да повиши кариерата на отделния човек в индустрията на гостоприемството и да отвори повече врати за неговата или нейната кариерна траектория.

Постигането на докторска степен в управлението на туризма и хотелиерството може да продължи Вашата кариера. За да направите следващата стъпка, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Туризъм и хотелски мениджмънт Filter

Доктор по хотелско и туристическо управление (Д.ХТМ)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Крайната характеристика на световноизвестната докторска програма е не само изследванията, които генерира, но и степента, до която тя предоставя на завършилите отлични възможно ...

Научете повече

Доктор по философия (гостоприемство)

Taylor’s University
Докторантура
Английски
Кампус

Кандидатите, които се занимават с докторска степен по гостоприемство и туризъм, трябва да разработят подход за самостоятелно мислене и уникален опит в собствения си научен инт ...

Научете повече

Доктор по управление на туризма и хотелиерството (RD)

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Целта на програмата е да развие приложната компетентност на аспиранта на високо ниво в изследванията, анализа, интерпретацията и разбирането на туризма и хотелиерството. ...

Научете повече