PHDSTUDIES

Туризъм и хотелски мениджмънт Хонг Конг - Програми Туризъм и хотелски мениджмънт Хонг Конг

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Туризъм и гостоприемство е област на обучение, което подготвя студенти за работа в рамките на хотели, курорти, тематични паркове, голф игрища и други подобни места, където хората често прекарват времето релаксиращо или на почивка. Туризма и хотелиерството студенти обикновено се обучават за управление на бизнеса, счетоводството и спогодба за търговия, сред сродни области.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Туризъм и хотелски мениджмънт Хонг Конг - Запишете се за докторантура Хонг Конг. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Хонг Конг тук!

1 резултата за Туризъм и хотелски мениджмънт, Хонг Конг Filter

Доктор по хотелско и туристическо управление (Д.ХТМ)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Крайната характеристика на световноизвестната докторска програма е не само изследванията, които генерира, но и степента, до която тя предоставя на завършилите отлични възможно ...

Научете повече