PHDSTUDIES

Туризъм и хотелиерство Лас Палмас де Гран Канария - Програми Туризъм и хотелиерство Лас Палмас де Гран Канария - Туризъм и хотелиерство, Лас Палмас де Гран Канария

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Лас Палмас град е деветият по големина в Испания и се намира на Канарските острови. Той разполага с над 300 000 жители и е на Университета в Лас Палмас де Гран Канария.

Туризъм и хотелиерство Лас Палмас де Гран Канария - Запишете се за докторантура Лас Палмас де Гран Канария. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Туризъм и хотелиерство, Лас Палмас де Гран Канария Filter

Doctorado ен perspectivas científicas Sobre El Turismo

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
испански
Кампус

Centro: Facultad де Economia, Empresa у Turismo. Titulación: Doctorado ен Perspectivas Científicas Sobre El Turismo Y La Dirección де Empresas Turísticas. Tipo: Doctorado. Рам ...

Научете повече