PHDSTUDIES

Програми Трудови отношения - Търсене на най-добрите програми по Трудови отношения тук! - Трудови отношения

Доктор по философия е висше образование, често преследвано след следдипломна квалификация, като магистърска степен. Можете да изучавате различни теми в хуманитарните науки, изкуствата, математиката и инженерството. Средната докторска степен отнема от пет до шест години, за да завърши.

Какво е доктор по трудово правоотношение? Работните отношения могат да се съсредоточат върху стратегиите за разрешаване на проблемите на работното място и правилното използване на ресурсите на персонала. Докторската програма може да бъде разработена, за да ви даде общ поглед върху сложните трудови отношения и проблемите с човешките ресурси. Повечето докторски програми интегрират изследванията и курсовете. Някои университети може да са поискали курсове, които трябва да предприемете като теория на човешките ресурси, методи и процеси за научни изследвания, семинари по приложни изследвания, теми в индустриалните отношения и човешки ресурси, както и методи и изследвания в организационното поведение в индустриалните отношения.

Придобиването на докторска степен по трудови правоотношения може да доведе до повече възможности за работа и до възможности за по-висока заплата.Може да забележите увеличение на писмените и устен комуникационни умения, което може да улесни намирането на професионалист.

Разходите за докторска степен не са еднакви за всеки университет. Всъщност, някои институции биха могли да предлагат програми за реимбурсиране за тези, които преследват докторска степен, но не всички. Трябва да се свържете с училището, което искате да посетите, за да получите прогноза за обучението.

Доктор по трудово правоотношение може да доведе до различни работни места. Можете да станете изпълнителен директор по човешки ресурси, старши консултант по трудови правоотношения, разработчик на изследователски отношения с служителите и старши изследовател. Възможно е обаче да имате и други възможности. Точната работа, за която отговаряте, зависи от предишния ви трудов стаж. Много хора с докторска степен продължават да стават преподаватели в университетите.

Готови ли сте да преследвате докторска степен? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Трудови отношения Filter

Доктор по индустриални отношения

Rutgers School of Management and Labor Relations
Докторантура
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
5 години
Английски
Кампус

Докторант на SMLR Програма по Индустриални отношения и Човешки Ресурси (IRHR) е интердисциплинарна програма, която квалифицира студенти за работа като преподаватели в колеж ил ...

Научете повече

Доктор по трудови отношения

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Програмата развива интелектуалните и професионални умения на студента. Квалифицираният студент трябва да покаже доказателства за независима и оригинална научна работа в диплом ...

Научете повече