Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Трудови отношения - Търсене на най-добрите програми по Трудови отношения тук! - Трудови отношения

Доктор по философия е висше образование, често преследвано след следдипломна квалификация, като магистърска степен. Можете да изучавате различни теми в хуманитарните науки, изкуствата, математиката и инженерството. Средната докторска степен отнема от пет до шест години, за да завърши.

Какво е доктор по трудово правоотношение? Работните отношения могат да се съсредоточат върху стратегиите за разрешаване на проблемите на работното място и правилното използване на ресурсите на персонала. Докторската програма може да бъде разработена, за да ви даде общ поглед върху сложните трудови отношения и проблемите с човешките ресурси. Повечето докторски програми интегрират изследванията и курсовете. Някои университети може да са поискали курсове, които трябва да предприемете като теория на човешките ресурси, методи и процеси за научни изследвания, семинари по приложни изследвания, теми в индустриалните отношения и човешки ресурси, както и методи и изследвания в организационното поведение в индустриалните отношения.

Придобиването на докторска степен по трудови правоотношения може да доведе до повече възможности за работа и до възможности за по-висока заплата.Може да забележите увеличение на писмените и устен комуникационни умения, което може да улесни намирането на професионалист.

Разходите за докторска степен не са еднакви за всеки университет. Всъщност, някои институции биха могли да предлагат програми за реимбурсиране за тези, които преследват докторска степен, но не всички. Трябва да се свържете с училището, което искате да посетите, за да получите прогноза за обучението.

Доктор по трудово правоотношение може да доведе до различни работни места. Можете да станете изпълнителен директор по човешки ресурси, старши консултант по трудови правоотношения, разработчик на изследователски отношения с служителите и старши изследовател. Възможно е обаче да имате и други възможности. Точната работа, за която отговаряте, зависи от предишния ви трудов стаж. Много хора с докторска степен продължават да стават преподаватели в университетите.

Готови ли сте да преследвате докторска степен? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

2 резултата за Трудови отношения

University of Johannesburg

Програмата развива интелектуалните и професионални умения на студента. Квалифицираният студент трябва да покаже доказателства за независима и оригинална научна работа в д ... [+]

Програмата развива интелектуалните и професионални умения на студента. Квалифицираният студент трябва да покаже доказателства за независима и оригинална научна работа в дипломната работа. Тезата би представлявала отличителен принос за познаването и изучаването на дисциплината, както и на областта на научните изследвания. Квалифициращите се студенти също трябва да показват компетентност в прилагането на свързана с тях методология на изследване и правилното писмено и / или устно общуване на изследователския процес и констатациите. Студентите също трябва да могат да разсъждават върху своите резултати от изследванията.... [-]

Южноафриканска Република Johannesburg
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Rutgers School of Management and Labor Relations

Докторант на SMLR Програма по Индустриални отношения и Човешки Ресурси (IRHR) е интердисциплинарна програма, която квалифицира студенти за работа като преподаватели в кол ... [+]

Преглед

Докторант на SMLR Програма по Индустриални отношения и Човешки Ресурси (IRHR) е интердисциплинарна програма, която квалифицира студенти за работа като преподаватели в колеж или университет или за изследователски позиции. Програмата IRHR е предназначена за хора, които искат:

Проучете света на труда в нашата динамична глобална икономика, включително как работните отношения засягат организации, работници и обществоРабота с водещи учени, които са национално и международно признати експерти по широк кръг от теми в индустриалните отношения и човешките ресурсиСтанете водещи учени. Учениците научават как да проектират, провеждат и публикуват задълбочени изследвания в научни списания като Академия за управление , Академия за преглед на мениджмънта, преглед на индустриалните и трудови отношения , индустриални отношения и вестник за приложна психология .Развиване на умения за преподаване чрез работа като асистенти за преподаване и преподаване на собствени курсове.Учебни цели за ученицитеПостигане на маркирани умения, стипендии, изследователски и лидерски умения в индустриалните отношения и човешките ресурсиУчаствайте и провеждайте оригинални изследванияПодгответе се да бъдете професионалисти в кариери, които изискват обучение на най-високо ниво в социалните науки, които разглеждат въпроси, свързани с индустриалните отношения и човешките ресурси... [-]
Съединени Американски Щати Piscataway Township
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски