$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Трудови отношения - Търсене на най-добрите програми по Трудови отношения тук! - Трудови отношения

Доктор по философия е висше образование, често преследвано след следдипломна квалификация, като магистърска степен. Можете да изучавате различни теми в хуманитарните науки, изкуствата, математиката и инженерството.… Научете повече

Доктор по философия е висше образование, често преследвано след следдипломна квалификация, като магистърска степен. Можете да изучавате различни теми в хуманитарните науки, изкуствата, математиката и инженерството. Средната докторска степен отнема от пет до шест години, за да завърши.

Какво е доктор по трудово правоотношение? Работните отношения могат да се съсредоточат върху стратегиите за разрешаване на проблемите на работното място и правилното използване на ресурсите на персонала. Докторската програма може да бъде разработена, за да ви даде общ поглед върху сложните трудови отношения и проблемите с човешките ресурси. Повечето докторски програми интегрират изследванията и курсовете. Някои университети може да са поискали курсове, които трябва да предприемете като теория на човешките ресурси, методи и процеси за научни изследвания, семинари по приложни изследвания, теми в индустриалните отношения и човешки ресурси, както и методи и изследвания в организационното поведение в индустриалните отношения.

Придобиването на докторска степен по трудови правоотношения може да доведе до повече възможности за работа и до възможности за по-висока заплата.Може да забележите увеличение на писмените и устен комуникационни умения, което може да улесни намирането на професионалист.

Разходите за докторска степен не са еднакви за всеки университет. Всъщност, някои институции биха могли да предлагат програми за реимбурсиране за тези, които преследват докторска степен, но не всички. Трябва да се свържете с училището, което искате да посетите, за да получите прогноза за обучението.

Доктор по трудово правоотношение може да доведе до различни работни места. Можете да станете изпълнителен директор по човешки ресурси, старши консултант по трудови правоотношения, разработчик на изследователски отношения с служителите и старши изследовател. Възможно е обаче да имате и други възможности. Точната работа, за която отговаряте, зависи от предишния ви трудов стаж. Много хора с докторска степен продължават да стават преподаватели в университетите.

Готови ли сте да преследвате докторска степен? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Universidade Santiago de Compostela
Сантяго де Компостела, Испания
Докторантура
Редовно
3 години
испански, Gallegan, Английски
Окт. 2022
10 Септ. 2022
Кампус
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Южноафриканска Република

Програмата развива интелектуалните и професионални умения на студента. Квалифицираният студент трябва да покаже доказателства за независима и оригинална научна работа в диплом ... +

Програмата развива интелектуалните и професионални умения на студента. Квалифицираният студент трябва да покаже доказателства за независима и оригинална научна работа в дипломната работа. Тезата би представлявала отличителен принос за познаването и изучаването на дисциплината, както и на областта на научните изследвания. -
Докторантура
Редовно
Задочно
2 - 4 години
Английски
Февр. 2023
31 Окт. 2022
Кампус