$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Токсикология - Търсене на най-добрите програми по Токсикология тук! - Токсикология

Доктор по философия е по-известен със съкращението си, доктор. Тя често е най-високата степен, присъдена в своята област, представляваща срещата на върха на образованието. Какво е доктор по токсикология? Токсикология и… Научете повече

Доктор по философия е по-известен със съкращението си, доктор. Тя често е най-високата степен, присъдена в своята област, представляваща срещата на върха на образованието.

Какво е доктор по токсикология? Токсикология изследване на вредното въздействие на различни вещества върху живите организми. Това е интердисциплинарна област на обучение с елементи на химия, биология и медицина. Учениците научават информация като химическия състав на токсините и дозировката на химикалите, които засягат различни организми. Поради разнообразието от полета, често можете да намерите различни акценти за степента, като аналитична химия, биохимия и наркотици и биоматериали.

Докторантът по дисциплина на токсикологията обикновено има силни изчислителни и аналитични способности. Докторантът обикновено може да се използва за намиране на работа в кариера, свързана с токсикологията, както и с учебните позиции.

Въпреки че докторат по токсикология обикновено отнема около четири години, обучението и други финансови съображения могат да се различават, тъй като тези програми често могат да бъдат намерени в много различни страни. Трябва да изследвате университетите, за да намерите вариант, който най-добре отговаря на вашето финансово състояние и нужди.

Завършил докторска степен по токсикология обикновено може да намери работа в редица области, свързани с науката. Завършилите често започват в изследователски лаборатории с по-обща представа, преди да влязат в по-фокусирана област. Научните изследователи могат потенциално да работят в лаборатории, свързани с оценката на безопасността на продуктите, обществената безопасност, академичните и индустриалните области и правната уредба. Правоприлагащите организации и фармацевтичната индустрия също са използвали токсиколози, които да правят анализ за тях.

Тъй като е напреднала степен, може да е по-трудно да се намери институция, предлагаща докторска степен по токсикология, отколкото по-основна програма.Въпреки това, обикновено можете да намерите докторантура по програми за токсикология в много различни страни. Ако сте заинтересовани да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните основния формуляр.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Препоръчано Последни Заглавие
  • Препоръчано
  • Последни
  • Заглавие
Chulabhorn Graduate Institute
Банкок, Тайланд

Бързото развитие на много страни в региона доведе до широкото използване на химикали в промишлеността, селското стопанство, общественото здравеопазване, както и в нашето ежедн ... +

Бързото развитие на много страни в региона доведе до широкото използване на химикали в промишлеността, селското стопанство, общественото здравеопазване, както и в нашето ежедневие. Това доведе до значителни -
Докторантура
Редовно
Английски
Кампус