PhD-obrazovanie.com

Докторантура Pattaya City - Докторантури Pattaya City - Докторантура Pattaya City

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Тайланд, официално Кралство Тайланд, известен преди като Siam, е държава, разположена в центъра на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия. Тайланд 'S плажове и острови привличат милиони посетители всяка година от всички краища на земното кълбо. Всеки, който има четири години степен могат да намерят работа като учител по английски в Тайланд.

Chonburi Градът е един от центровете на изследователска работа, особено за тези хора, които желаят да продължат образованието си в магистърски и докторски степени. Този град няма основани на научни изследвания университет въпреки че има няколко по-високи изследователски центрове.

Докторантура Pattaya City - Запишете се за докторантура Pattaya City. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

доктор по философия в технологиите

Asian University Thailand
Кампус Редовно обучение 3 - 5 години Юни 2020 Тайланд Pattaya City Bangkok + още 1

Програмата "Доктор на философията" в областта на технологиите ще се фокусира основно върху творческите изследвания. Завършилите студенти имат възможност да работят в тясно сътрудничество с членовете на преподавателския състав за голямо разнообразие от вълнуващи изследователски проекти.