7 Докторантура Програми в Тайван for 2024

Докторантура Програми в Тайван for 2024Filter
    • 135號, Тайван

    Редовно обучение

    8 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Yuan Ze University предлага програми за доктор на инженерните науки в Колежа по инженерство, Колежа по информатика и Колежа по електротехника

    • Chiayi City, Тайван

    Редовно обучение

    3 седмици

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата на д-р, който предвижда академично обучение за студенти с цел да преследва академична кариера в областта на електротехниката в висше образование или научни институции, е направен специално за да отговарят на различни нужди на учениците в тяхното бъдещо академично изследване. С ръководството от съветниците, учебните програми са предназначени да свърши най-добро напасване на учениците в тяхната бъдеща посока изследвания.

    • Hsinchu, Тайван

    Редовно обучение, Задочно обучение

    На територията на колежа

    Английски език

    Освен, основани на знанието курсове, на практически дейности, отглеждането на творчеството и курсове глава на ъгъла са специално предлагани в нашето обучение.

    • Taipei, Тайван

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    Английски език

    Основана през 1983 г., Институтът по международни отношения и стратегически изследвания (GIIASS) се занимава с изследвания в областта на международната политика, международната сигурност, регионалните въпроси и стратегията.

    • Taichung, Тайван

    На територията на колежа

    Английски език

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Докторантът Програмата за комуникационни изследвания е предназначена да подхранва ръководствата или учените, занимаващи се с комуникационни изследвания и образование. Нашите възпитаници ще се стремят да превърнат визията си в разработването на политики и да оформят бъдещето на индустрията.

    • Chiayi, Тайван

    Редовно обучение

    3 години

    Смесен, Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    За да подобрите ефекта от обучението, осигурете диверсифициран режим на обучение, участвайте в реалната работна среда възможно най-рано, комбинирайте теорията с практиката, култивирайте учениците да станат таланти с професионални знания и практически умения, формулирайте мерките за прилагане на Off-Campus Стаж на студенти от катедра „Бизнес администрация“, Университет Нанхуа (наричан по-нататък „Мерките“) в съответствие с Мерките за осъществяване на извън кампусния стаж на студенти от университета в Нанхуа. . Посетете уебсайта на програмата, за да проверите подробностите: http://bmanagement2.nhu.edu.tw/main.php. Посетете уебсайта за международни и междуселищни въпроси, за да проверите как да кандидатствате: http: // iica3. nhu.edu.tw/Web/index