Filter
Докторантура
Тайван Taipei Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Taipei - Докторантури Taipei - Докторантура Taipei

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

Тайван, официално Република Китай, е държава в Източна Азия и първата конституционна република в Азия. Тайван има няколко добри университети, много от които имат споразумения за обмен с чуждестранни университети, а те са добър начин да изпитат живота в Тайван.

Taipei се разглежда като център на образованието в цялата Тайван. Това е така, защото има над 20 висши учебни заведения, които има. Първите четири-добрите университети в този град са Националната Тайван университет, Националната Chengchi университет, Националната Тайван Normal University, Национален Тайван университет за наука и технологии.

Докторантура Taipei - Запишете се за докторантура Taipei. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Тайван
Taipei
Тип на обучение
Темпо на обучение
Tamkang University

Основана през 1983 г., Институтът по международни отношения и стратегически изследвания (GIIASS) се занимава с изследвания в областта на международната политика, междунар ... [+]

Основана през 1983 г., Институтът по международни отношения и стратегически изследвания (GIIASS) се занимава с изследвания в областта на международната политика, международната сигурност, регионалните въпроси и стратегията. В момента предлагаме както докторска степен и магистърски програми за местни и чуждестранни студенти, които се интересуват от международни отношения или стратегически изследвания. ... [-]

Тайван Taipei
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски