PhD-obrazovanie.com

Докторантура Chiayi City - Докторантури Chiayi City - Докторантура Chiayi City

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Тайван, официално Република Китай, е държава в Източна Азия и първата конституционна република в Азия. Тайван има няколко добри университети, много от които имат споразумения за обмен с чуждестранни университети, а те са добър начин да изпитат живота в Тайван.

Chia Yi е легендарен град с множество отлични университети оборудване Тайван учениците със знания и умения. Някои от университетите в града включват; Tatung институт на търговията и технологиите, Nanhua университет и Националния университет Cheng Chung.

Докторантура Chiayi City - Запишете се за докторантура Chiayi City. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

доктор по електроинженерство

National Chung Cheng University
Кампус Редовно обучение 3 - 5 седмици Запитване на информация Тайван Chiayi City

Програмата на д-р, който предвижда академично обучение за студенти с цел да преследва академична кариера в областта на електротехниката в висше образование или научни институции, е направен специално за да отговарят на различни нужди на учениците в тяхното бъдещо академично изследване. С ръководството от съветниците, учебните програми са предназначени да свърши най-добро напасване на учениците в тяхната бъдеща посока изследвания.