PhD-obrazovanie.com

Програми Сценични изкуства - Търсене на най-добрите програми по Сценични изкуства тук! - Сценични изкуства

Докторска степен е степен, спечелена от упорита работа и ангажираност. Тази следдипломна квалификация се фокусира директно върху областта на обучение на студентите и позволява на учените да направят независими изследвания, за да разберат и владеят предмети. За получаване на тази степен се изисква писмена дисертация или дисертация.

Какво е докторска степен в сценичните изкуства? Тази степен може да позволи на студентите да учат и да разбират понятия като музика, танци или театър. Учените могат да вземат интензивни курсове, които покриват важни идеи, и те могат да участват в представления, които представят своите таланти. Студентите могат да се занимават със самостоятелно проучване и изследване в средата на изкуството, по свой избор. Някои сфери на обучение могат да включват британски театър, танц, хореография, пиеграфия или режисура.

Тези, които печелят докторска степен по философия, могат да се възползват в голяма степен, като станат талантливи музиканти, танцьори или актьори. Заедно с изучаването как да се научат и прилагат нови понятия, учените могат да станат експертно квалифицирани да комуникират с другите.

Ако лицата се интересуват от завършването на програма "Доктор на философията", важно е да се определят точните разходи. Цената на докторска степен в сценичните изкуства може да се различава в зависимост от местоположението на училището.

Изпълняващото изкуство е широка категория, която може да доведе до многобройни кариери. За хора, заинтересовани от театралната сфера на обучение, те могат да станат актьори, театрални режисьори, сценаристи или драматурзи. Докторска степен по сценични изкуства може да се прилага за всички видове кариери, като например мениджър на групата, програмен директор или продуцент. Заетостта в тази област на обучение може да бъде на сцената, зад завесата или в класната стая.

Докторска степен по сценични изкуства може да бъде спечелена както на местно, така и в международен мащаб. Много колежи и университети предлагат програми и ресурси, за да помогнат на участниците да постигнат своите академични цели. Някои докторски дисциплини могат да бъдат достъпни онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

8 резултата за Сценични изкуства Filter

Доктор по музика

Charles University Faculty of Arts
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 4 години Октомври 2019 Чехия Prague

Индивидуално проектираната система за атестиране на докторската програма дава възможност на завършилите да се запознаят с настоящото състояние на научните изследвания и методологията на предмета, особено в избраната област на специализация и тясно свързани дисциплини. По време на курса, завършилите също изследват философски въпроси, свързани с техните докторанти и теми и издържат изпит по чужд език. Докторската дисертация е научно-ценен принос към изследването на темата и нейните констатации обикновено се публикуват като монография или проучване в научно списание.

Доктор по музикална теория и образование

Charles University Faculty of Education
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 4 години Октомври 2019 Чехия Prague + още 1

Специализацията по теория на музиката и образованието се основава на подбора и синтеза на музикално-музикалните и музикално-образователните дисциплини, позволявайки балансирана подготовка на висококвалифицирани специалисти в областта на научните изследвания и преподаването. В съответствие с широк спектър от музикална педагогика специализацията следва обхвата на проучването, съответстващ на целта: подготовка на специалисти в областта на изследванията на общообразователното музикално образование, професионалното обучение и други дейности, изискващи такава специализация.

докторска степен по музика

Five Towns College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати New York

Финансиране по тази програма могат да бъдат достъпни чрез грантове, стипендии, заеми (федералните и частни) и институционална

Доктор по история и литература музика

Five Towns College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати New York

Финансиране по тази програма могат да бъдат достъпни чрез грантове, стипендии, заеми (федералните и частни) и институционална

докторска степен по композиция и аранжиране

Five Towns College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати New York

Програмата е предназначена да отнеме 2 години да се изпълни. От тези, които са попълнили програмата през 2012-2013 г., *% завършен през 2

Изследователски степени (MPhil / PhD) в музиката

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London Сингапур Singapore + още 3

Персоналът и студентите от музикалното отделение провеждат изследвания върху широк спектър от дисциплини, главно, но не изключително, фокусирани върху музиката в Азия и Африка. Персоналът има специални интереси в музиката на Китай и Централна Азия (Харис), Корея (Хауърд), Япония, Индонезия и Тайланд (Грей), Индия и Непал (Widdess), Ислямския Близък Изток ), Западна Африка и Куба (Durán) и Южна и Източна Африка (Impey). Но изследванията не се ограничават до тези области: например, проектите се извършват върху американския джаз, както и върху Карибите, средиземноморската и източноевропейската музика.

Доктор по музика

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Великобритания Chatham + още 1

Нашата изследователска програма ви дава възможност да се смесвате с композитори, звукови дизайнери, технолози, етномузиколози и теоретици.

Доктор по музикални изкуства (DMA)

James Madison University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Harrisonburg

Докторът по музикални изкуства (DMA) е най-напредналият курс на обучение, предлаган в Музикалното училище в James Madison University . Програмата е разработена така, че завършващите да станат по-продаваеми във висшето образование, като подчертават педагогиката и литературата заедно с напреднали умения за изпълнение или провеждане.