PHDSTUDIES

Програми Спорт - Търсене на най-добрите програми по Спорт тук! - Спорт

Доктор по философия, известен също като доктор, е терминална степен в много области на обучение. Докторът е латинската дума за учител, което означава, че е необходим доктор, за да бъдеш професор в избраната област на учен.

Какво е доктор по спорт? Степента може потенциално да обхване много различни области. Възможните изследователски теми включват етнографски изследвания, икономика и социология. Изследванията могат да обхващат редица различни теми, като например колко различни култури реагират на спорта, влиянието, което големите спортни събития като олимпийските игри имат върху градовете, в които се намират, или връзката между спорта и бедността. Перспективните студенти трябва да изследват университетите, за да видят какво може да бъде включено в тяхната програма.

Както и при много области, свързани с хуманитарни науки, докторантът по спорт често може да научи кандидатите как да правят връзки между различни научни звена.Това не само подобрява способността им да изследват и пише теза, но им дава уникална перспектива за голяма картина, необходима в много професии.

Финансовите разходи за докторанти често могат да се различават значително в зависимост от редица фактори. Институциите често разполагат с повече информация на своите уебсайтове относно потенциалните разходи или по принцип ще разполагат с информация за контакт, достъпна другаде.

Като доста рядка напреднала степен, докторантът има потенциала да отвори доходоносни кариери. Обикновено има много опции, отворени за завършил доктор по спорт. Като част от областта на образованието, най-очевидният избор би бил да влезе в академичните среди като изследовател или преподавател. Други възможни области на заетост включват организации с нестопанска цел, спортни ръководни органи, спортна политика и правителствени организации.

Различните институции често разполагат с различни възможности за кандидатите за докторанти.Ако посещавате класове на място, не е опция, посетете уебсайтовете на институциите, за да видите дали те разполагат с програми за дистанционно обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Спорт Filter

Доктор по кинатропология

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Докторантура
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Учебната програма се реализира в рамките на научната област на кинатропологията. Kinanthropology е мултидисциплинарна област на науката, която се занимава със сложните ефекти ...

Научете повече

DCom / DPhil в спортен мениджмънт

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Студентите, участващи в която и да е докторска програма, ще трябва да напишат и представят изследователска теза. ...

Научете повече

DSC Преподава докторска степен по спортно обучение

Cardiff Metropolitan University
Докторантура
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Докторската дисертация в областта на спортния коучинг има за цел да подготви практикуващите и свързаните с тях учени да оценят симбиотичната и синергична връзка между теорията ...

Научете повече

Доктор по упражняване на науката и физическо възпитание

University of Nicosia
Докторантура
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
Гръцки
Кампус

Университетът на Никозия предлага програма за докторанти в Упражнение науката и физическото възпитание, което води до PhD. Програмата е предназначена за осигуряване на научнит ...

Научете повече