PHDSTUDIES

Програми Спортна медицина - Търсене на най-добрите програми по Спортна медицина тук! - Спортна медицина

Доктор или доктор по философия е напреднала степен, която се състои от научни познания в определена област. Отнема средно четири години, за да получат степен, а програми в училищата по целия свят.

Студентите може да се допитат, какво е докторска степен по спортна наука? Тази програма е предназначена да подготви студентите да станат учени и изследователи в областта на кинезиологията и спортната наука. В зависимост от специфичната учебна програма, студентите могат да изучават методите за изследване и статистически курсове, да посещават докторски семинари, да подготвят финална дисертация или дисертация и да вземат избираеми курсове. Изследванията могат да се извършват в областта на технологиите, здравеопазването, както се отнася до спорта, биомеханиката, социалната психология на спорта, здравните заведения и упражненията, свързани с децата, възрастните и елитните спортисти.

Студентите могат да придобият способности, които могат да бъдат прехвърляни, като решаване на проблеми, комуникация и критичен анализ, което е от полза в много области на живота.Докторантът може също да помогне на завършилите да бъдат по-конкурентни при търсене на работа.

При проучване на училищата студентите трябва да са наясно, че разходите могат да се различават значително от един на друг. Програмите могат да се предлагат в международен план, така че разходите за настаняване и пътуване също трябва да се вземат предвид. Избирането на училищата и разследването на конкретни такси за обучение и такси могат да дадат на студентите по-добра представа за това колко бюджет за продължителността на програмата.

Доктор по спортна наука може да подготви студенти за различни кариери. Специфичната работа може да зависи от конкретната област на изследване и обучение на студентите, въпреки че много от кариерите могат да се въртят около изследване, управление, режисура, преподаване или консултиране. Примерите за длъжности включват лектор по спортни науки, лабораторен директор, специалист по спорт, диетолог, научен анализатор и консултант по спортни науки.

Не губете повече време, за да започнете образованието си.Използвайте обширната база данни онлайн, за да потърсите програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Спортна медицина Filter

Doctorate in Sport Science

Atlantic International University
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
испански
португалски
Онлайн обучение

The Doctorate of Sport Science (DS) program provides students with the knowledge necessary to apply the management principles, concepts, and practices associated with the oper ...

Научете повече

Доктор по кинатропология

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Учебната програма се реализира в рамките на научната област на кинатропологията. Kinanthropology е мултидисциплинарна област на науката, която се занимава със сложните ефекти ...

Научете повече