Програми Спортен бизнес - Търсене на най-добрите програми по Спортен бизнес тук! - Спортен бизнес

Спечелването на доктор по философия или докторска степен обикновено е запазено за учените с дълбок интерес към избрания от тях сфера на обучение. Независимо от предишната степен, докторската програма изисква интензи… Научете повече

Спечелването на доктор по философия или докторска степен обикновено е запазено за учените с дълбок интерес към избрания от тях сфера на обучение. Независимо от предишната степен, докторската програма изисква интензивно изучаване и обикновено изисква голяма теза.

Какво е докторска степен в спортния бизнес? Спортът е титан на световна индустрия, като в него се вливат големи суми от страни по света. Тъй като пазарът продължава да расте, организациите се нуждаят от компетентни професионалисти в бизнеса, за да се справят с финансовата страна почти толкова, колкото се нуждаят от звездни атлети. Програмите за спортни фирми често имат курсове с предмети като ръководството на организацията, правни въпроси, пазарен анализ, изследователски методи, етични опасения и политика в спорта. Програми за изследователски потенциал, за да видите кои елементи се подчертават.

Получаване на докторска степен в областта на спорта Бизнес стипендиите отпускат потенциални ценни умения, като знания за бизнес администрация и критично мислене.Като напреднала степен, докторантът обикновено изглежда по-престижен за потенциалните работодатели.

Перспективните студенти често се чудят за цената на напреднала степен, като докторска степен в спортния бизнес. За съжаление, може да бъде трудно да се изчисли, тъй като има много фактори. Уеб страниците на университетите и входните кабинети обикновено са най-добрите ресурси за конкретна информация.

Повечето дипломирани студенти се интересуват от провеждането на кариера, свързана със спорта. Те разполагат с бизнес възможности като администрация за професионална и любителска атлетика, организации за управление на спорта, управление на големи спортни събития и съоръжения, маркетинг и финансов анализ. В допълнение, уменията за бизнес администрация, добити от докторанти, обикновено са търсени и в несвързани с спорта индустрии.

Тъй като спортът е глобална мания, обикновено можете да намерите спортни бизнес програми в много различни страни.Ако предпочитате да сте близо до дома, може да намерите местен университет или институция с онлайн програма. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
University of Johannesburg
Johannesburg, Южноафриканска Република

Студентите, участващи в която и да е докторска програма, ще трябва да напишат и представят изследователска теза. ... +

Студентите, участващи в която и да е докторска програма, ще трябва да напишат и представят изследователска теза. -
Докторантура
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Английски
Ян. 2020
Кампус