Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Задочно обучение Специална педагогика програми, търсене на най-добрите програми за докторанти тук!- Д-р

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Специално образование е академична дисциплина, която е насочена към осигуряване на подкрепа за специални нужди на учащите. Студентите от тази област могат да се научат как да се справят с ученици с поведенчески, емоционални, социални, и развитието закъснения и предоставя практически образование и интервенции.

Задочно обучение докторски програми: Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училище и Online-р информация Директно, спестете време и се свържете с докторанти признания тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Специална педагогика

UAEU United Arab Emirates University

Докторантът. концентрацията в специалното образование е предназначена да предостави на учителите, администраторите, родителите и доставчиците на психични, здравни или соц ... [+]

Доктор по философия (доктор) Концентрация: Специално образование

Докторантът. концентрацията в специалното образование е предназначена да предостави на учителите, администраторите, родителите и доставчиците на психични, здравни или социални услуги уникална възможност да развият своите способности за рефлексивно мислене и лидерски умения при прилагането на най-добрите практики за разнообразен диапазон от увреждания и участват в критични образователни въпроси, практики и проблеми. Докторантът. концентрация в специалното образование, отговаря на академичните и професионални нужди както на училищни, така и на агенции, които понастоящем притежават или желаят да заемат ръководни позиции в специалното образование. Нашите студенти са хора, които търсят кариера в академията или в полеви изследвания; са специализирани в правителствени въпроси и политики; директни публични и частни агенции; и са консултанти и адвокати в специалното образование. Една от нашите цели е да подкрепим нашите завършители да търсят академични позиции като преподаватели в колежи и университети. Програмата включва теоретични и практически курсови работи, семинари, изследователски дейности и полеви опит, които предоставят знанията и уменията, необходими за ефективно изпълнение на лидерски позиции. Докторантът. концентрацията в специалната образователна програма изисква включването на основни докторски курсове (30 кредита) и изследователски / дисертационни курсове (30 кредита). Курсовете могат да се избират от общите опции за специално образование в учебната програма, образователното лидерство и разнообразието, както и от вариантите за концентрация в помощните технологии (АТ), надарени учащи, леки / умерени увреждания и инструкции / оценяване.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Ал Айн
Август 2020
Английски
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски