PHDSTUDIES

Online-р Oslo - докторски програми Братислава PhD, Oslo

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Словашката република е изолирана държава в Централна Европа. Тя има население от над пет милиона души. Основните причини да посетите Словакия са естествената си красота, ярка история и много възможности за релаксация. Словаците са приятелски и мирни хора, живеещи в свободна демократична държава. Comenius Univerzity е най-старият съществуващ университет Словакия, в Братислава.

Братислава е столицата на Словакия с население над 400 000 души. Това е най-голямата в страната и дом на Братислава и Девин замък. Двамата са сред многото други културни и архитектурни атракция на града.

Online-р Oslo - Вземи си доктор Братислава. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Резултати Filter

Доцент доктор. в архитектурата

Faculty of Architecture and Design, Slovak University of Technology in Bratislava
Докторантура
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
31 May 2021
Английски
Кампус

Докторантът. Учебна програма Архитектура във Факултета по архитектура и дизайн на Словашкия технологичен университет в Братислава ( FAD STU или просто FAD) отразява текущите и ...

Научете повече

Доктор по приложна информатика

Slovak Academy of Sciences, Institute of Informatics
Докторантура
<
Редовно
Английски
Кампус

Завършил е специалност "Приложна информатика", придобива висше образование (докторска степен) в областта на приложната информатика, познава научните методи на научно ...

Научете повече