Filter
Докторантура
Сингапур Singapore Online Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Singapore Online - Докторантури Singapore Online - Докторантура Singapore Online

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Докторантура Singapore Online - Запишете се за докторантура Singapore Online. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Сингапур
Singapore Online
Тип на обучение
Темпо на обучение
Singapore Aviation Academy

Дисертация в Aviation е предназначена да ви подготви с когнитивни изследователски умения, необходими за решаване на острите проблеми пред областта на въздухоплаването, ка ... [+]

Доктор по авиация (организиран съвместно с Ембри-Ридъл Авиационна университет, САЩ)

ПРОГРАМА ПРЕГЛЕД

The Доктор по въздухоплаване има за цел да ви подготви с когнитивни изследователски умения, необходими за решаване на острите проблеми пред областта на въздухоплаването, както и предварително на дисциплината. Чрез програмата на д-р, ще получи шанс да се преследват дисциплината по разнообразен, интелектуално гъвкав и мултидисциплинарна среда.... [-]

Сингапур Singapore Singapore Online
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 7 години
Кампус
Научете повече на английски