$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Руски език - Търсене на най-добрите програми по Руски език тук! - Руски език

Докторска дисертация представлява многогодишно посвещение и изследване. Тази напреднала степен е постижима след завършване на бакалавърска или магистърска степен. Някои програми могат да бъдат по-кратки от три годи… Научете повече

Докторска дисертация представлява многогодишно посвещение и изследване. Тази напреднала степен е постижима след завършване на бакалавърска или магистърска степен. Някои програми могат да бъдат по-кратки от три години, но други са по-дълги.

Казано, какво е доктор по руски език? Тази напреднала степен изисква някои основни познания за езика и културата на Русия, така че общата предпоставка е бакалавърска или магистърска степен в руски предмет като литература, език или история. Подобно на много докторанти, докторантура по чужд език изисква дисертация след завършване. Това дава представа за вашето изследване и какво ще допринесете в бъдеще.

Докато печелите този доктор, можете да научите комуникация, организация и културна чувствителност. Чувствителността към различни култури помага при среща с нови хора или при пътуване, както и комуникацията. Организацията е ключът към завършването на образователната Ви степен и е полезна при други сложни задачи.

За да определите разходите за придобиване на докторска степен, разберете колко финансова помощ отговаряте на условията. Това може да помогне за смекчаване на такива разходи като такси за книги, настаняване и курсове. Тези разходи варират между училищата, затова се свържете директно с училището, за да научите за текущото обучение и такси.

След като сте получили докторска степен на руски език, може да се запитате за каква работа сте квалифицирани. Това зависи от това, къде сте избрали да съсредоточите обучението си като чуждестранен език. Доктор рядко се занимава само с умения. За тези, които се фокусират в историята или антропологията, кариерата като възпитател може да бъде начинът, по който да вървим. Въпреки това, за да се съсредоточи вниманието в културата и хората в Русия, може би е по-подходящ имигрантски адвокат или международен бизнес преводач или посланик.

Има много училища по света, предлагащи степени на руски език. Ако искате свободата да живеете навсякъде по време на завършването на образованието си, потърсете училища с онлайн програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
University of Southern California
Южен Лос Анджелис, Съединени Американски Щати

Докторатът по славянски езици и литератури е предназначен да подготви студентите за кариера в преподаването и стипендиите на университетско ниво. Той предоставя задълбочена ос ... +

Докторатът по славянски езици и литератури е предназначен да подготви студентите за кариера в преподаването и стипендиите на университетско ниво. Той предоставя задълбочена основа на руската литературна и културна история, както и на теоретичните перспективи в момента. -
Докторантура
Английски