PhD-obrazovanie.com

Докторантура Moscow - Докторантури Moscow - Докторантура Moscow

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Russia (Russian: Россия) е най-голямата страна в света, която обхваща повече от една осма на Земята "и населеното място земята. Бившият Държавния комитет за висше образование в Русия финансира 240 университети, академии и институти, като Русия солидна страната да учат инча

Москва се смята за най-политическо влияние в Русия. Тя дом на някои от милиардерите в света. Москва има над 11 милиона души и една процъфтяваща икономика. В града има 60 държавни университета и мнозинството от студентите специалност науки.

Докторантура Moscow - Запишете се за докторантура Moscow. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

рд (докторската програма)

MSU - Moscow State University Graduate School
Кампус Задочно обучение 3 години Септември 2019 Русия Moscow

Докторската програма на GSBA е проектирана и структурирана, за да стимулира академичните изследвания в приложната икономика и управление. Програмата е предназначена за кандидати с изключителни интелектуални способности и силен ангажимент за научни изследвания.

Доктор по металургия на цветни метали и сплави

National University of Science and Technology MISIS
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Русия Moscow

Програмата е предназначена за изследователи, които искат да продължат образованието си в областта на науката за цветни метали. Ще провеждате своите изследвания в областта на структурните и физическите характеристики на металните материали (термодинамични, термофизични, механични, електрофизични и др.).

Доктор по физика на кондензираната материя и квантовите технологии

National University of Science and Technology MISIS
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Русия Moscow

Програмата е предназначена за изследователи, които искат да продължат образованието си в областта на теоретичната и приложната физика, както и други интердисциплинарни природни и инженерни науки. Вие ще провеждате вашите изследвания за физическите явления, техните принципи и процеси.