Filter
Докторантура
Испания Santa Cruz de Tenerife Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Регионално планиране Santa Cruz de Tenerife - Програми Регионално планиране Santa Cruz de Tenerife - Регионално планиране, Santa Cruz de Tenerife

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

Регионалното планиране може да обхваща научаването къде да се поставят населените места, как ефективно да се изхвърлят отпадъците от дадена общност или кога да се коригират предишните планове за опазване на околната среда. Програмите по целия свят може да са специфични за района, където се предлага класа.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Регионално планиране Santa Cruz de Tenerife - Запишете се за докторантура Santa Cruz de Tenerife. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Регионално планиране, Santa Cruz de Tenerife

Степени
Място
Испания
Santa Cruz de Tenerife
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad de La Laguna

Предложената докторска програма за регионално развитие е резултат от адаптирането на сегашната докторска програма за регионално развитие, обучение и заетост, отличаваща с ... [+]

Предложената докторска програма за регионално развитие е резултат от адаптирането на сегашната докторска програма за регионално развитие, обучение и заетост, отличаваща се с отличието за качество по Резолюция от 20 октомври 2008 г. на Държавния секретар на Университети, за които наградата за качество се присъжда за докторантури на испански университети за учебната 2008-2009 година.

Обосновка титла... [-]
Испания Santa Cruz de Tenerife
Септември 2019
испански,Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски