Filter
Докторантура
Пуерто Рико San Juan Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура San Juan - Докторантури San Juan - Докторантура San Juan

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Има няколко институции за висше образование, разположен в целия Пуерто Рико, с Университета на Пуерто Рико е най-старият и най-големият. Като територия на САЩ, гражданите могат да имат достъп до допълнителни възможности за образование.

Сан Хуан е столицата на Пуерто Рико, а също и най-гъсто населеният с около 400 000 жители. Той има солидна система за здравеопазване и други удобства. Сан Хуан 136 държавни училища под Министерството на образованието и има 9-влиятелните кампуси и други по-малки колежи.

Докторантура San Juan - Запишете се за докторантура San Juan. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Пуерто Рико
San Juan
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Puerto Rico - Río Piedras

Нашата дипломна програма предлага докторантура по философия в четири основни области: Молекулярна / Клетъчна биология, Неврология, Екология / Систематика и Еволюция / Ген ... [+]

Нашата дипломна програма предлага докторантура по философия в четири основни области: Молекулярна / Клетъчна биология, Неврология, Екология / Систематика и Еволюция / Генетика. Докторатът по философия се предлага чрез докторската програма "Интеркамп" на Университета в Пуерто Рико, администрирана от нас.

Отделът поддържа тесни връзки с Кампуса по медицински науки към университета в Пуерто Рико, Института по невробиология, Института по тропични екосистеми в UPR-RP и Катедрата по екологични изследвания на UPR-RP, който значително се разширява възможностите за нашите завършили студенти... [-]

Пуерто Рико San Juan
Август 2019
испански
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски