PHDSTUDIES

Професионални науки Финландия - Програми Професионални науки Финландия

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Терминът "професионални изследвания" се използва за означаване на академични програми, които са предназначени да осигурят колкото е възможно подготовка за работното място. Студентите могат да научат повече за конкретната индустрия или общи професионални концепции, както и важни умения за професионално развитие.

Finland, официално Република Финландия, е скандинавска държава, разположена в феноскандинавската района на Северна Европа.

Професионални науки Финландия - Запишете се за докторантура Финландия. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Финландия тук!

1 резултата за Професионални науки, Финландия Filter

Докторска програма по социални науки

University of Vaasa
Докторантура
Авг. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Студентите от докторската програма по социални науки завършват доктор по административни науки, доктор (Администратор), степен или доктор по философия в областта на комуникаци ...

Научете повече