Науки за устойчиво развитие Централноафриканска Република - Програми Науки за устойчиво развитие Централноафриканска Република

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.Класическото определение на устойчивото развитие е процес,… Научете повече

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Класическото определение на устойчивото развитие е процес, който може да се характеризира със следване на специфични социални и екологични идеали. С други думи предметът на устойчивото развитие често се свързва с екологични цени и разумно консумиране на ресурси за минимизиране на изработване на отпадъци и въздействие върху околната среда.

Лицата, които желаят да се потопят в различни култури и да научат нови езици може да се насладят учи в Централноафриканската република. Страната е дом на повече от 80 различни етноси и 120 различни езика. Френски и Sangho са два официални езика на страната.

Науки за устойчиво развитие Централноафриканска Република - Запишете се за докторантура Централноафриканска Република. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Централноафриканска Република тук!

Свиване
Pôle Universitaire Euclide
Washington, Съединени Американски Щати +1 Още

EUCLID DSDD (Доктор по устойчиво развитие и дипломация) е дистанционна, нерезидентна учебна програма. ... +

EUCLID DSDD (Доктор по устойчиво развитие и дипломация) е дистанционна, нерезидентна учебна програма. -
Докторантура
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Английски
Онлайн обучение