PHDSTUDIES

Програми Продукти на текстилната индустрия - Търсене на най-добрите програми по Продукти на текстилната индустрия тук! - Продукти на текстилната индустрия

Студентите, които се интересуват от усъвършенстване на знанията си по даден предмет, могат да поискат докторска степен (доктор по философия). Повечето програми са със силен акцент върху изследванията, а за завършване обикновено се изисква финална дисертация или дисертация.

Какво е докторска степен по текстил? Докторатната програма по текстил ще варира от едно училище до друго. Програмите могат да се съсредоточат върху полимерната и влакната, управлението на текстилната технология или текстилното производство и дизайн. Студентите често имат възможност да избират специалност, за да съсредоточат своите изследвания. Тези специалности могат да включват текстилни сглобки в двумерни и триизмерни форми, полимерни материали, химия на боядисване, биотекстил и текстилна технология. Общите курсове могат да включват принципи на свързване, текстилни материали, контрол на качеството на текстила и дизайн на тъкани структури.

Провеждането на докторска степен по текстил е изгодно поради редица причини. Студентите обръщат голямо внимание на детайлите и организационните умения. Те също така получават голямо разбиране за компютърния софтуер и техниките за проектиране, което е от решаващо значение в ерата на технологиите.

Студентите не бива да позволяват на разходите да пречат на доброто образование. Ако финансирането е проблем, учениците могат да намерят достъпни варианти в училище в друга държава или чрез онлайн програма. Обаждането до отделните училища ще помогне на учениците да получат по-добра представа за конкретни такси и такси.

Кариера в текстила може да се намери в различни индустрии. Докторска степен подготвя студенти за позиции в академичните среди, правителството, интериорния дизайн, научните изследвания и модната индустрия. Някои примери за възможности за кариера включват мениджър на веригата за доставки на текстил, анализатор за изследователска и развойна дейност, моден текстилен дизайнер, мениджър производство на текстил, мениджър за осигуряване на качеството, текстилен търговец и текстилен тъкач.

Доктор по текстил може да бъде получен в редица училища по света. Използвайки нашата база данни, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата школа на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

2 резултата за Продукти на текстилната индустрия Filter

Доцент доктор. в текстилната техника

Technical University of Liberec
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Кампус

Завършилите тази докторска степен имат задълбочени познания в тяхната специализация, което дава възможност за творческа и научна работа. Те ще развият комуникативни умения и щ ...

Научете повече

Dalian Polytechnic University
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Китайски
Кампус

Китайското правителство Scholarship: Според "Мерки от китайското правителство Scholarship Status" Далиан Общински правителство Scholarship: 15,000RMB / година DPU втора класа ...

Научете повече