Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Задочно обучение Програми за действащи мениджъри програми, търсене на най-добрите програми за докторанти тук!- Д-р

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

Изпълнителни програми често са на разположение на средни и висши специалисти по управление като булевард, за да преминете на кариерата си и да се подобри тяхната ефективност като лидери. Тези курсове често включват кондензирани версии на сложни теми, като икономика, международното право и бизнес етика.

Задочно обучение докторски програми: Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училище и Online-р информация Директно, спестете време и се свържете с докторанти признания тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Програми за действащи мениджъри

Antwerp Management School

Изпълнителният доктор на Antwerp Management School . Програмата е програма за подкрепа на високо ниво за ръководители и мениджъри на ниво С с голяма амбиция да внесат най ... [+]

Изпълнителен доктор

Изпълнителният доктор на Antwerp Management School програма е програма за поддръжка от най-високо ниво за амбициозни ръководители и мениджъри на ниво С, които искат да внесат най-модерните знания и изключителни изследователски умения в работното място и обществото.

Участниците ще придобият нови методологии и мислене, с които ще подхождат към актуални бизнес въпроси, с които се сблъскват в своите организации или в обществото. По този начин програмата оказва значително влияние върху професионалното развитие на участниците.... [-]

Белгия Антверпен
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски