Filter
Докторантура
Португалия Barcarena Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Barcarena - Докторантури Barcarena - Докторантура Barcarena

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Докторантура Barcarena - Запишете се за докторантура Barcarena. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Португалия
Barcarena
Тип на обучение
Темпо на обучение
Atlântica

Третият цикъл в "Инженеринг по строителни материали" има за цел да осигури чрез научен и практически изследователски подход солидно, усъвършенствано и актуализирано обуче ... [+]

Описание на курса

Третият цикъл в "Инженеринг по строителни материали" има за цел да осигури чрез научен и практически изследователски подход солидно, усъвършенствано и актуализирано обучение, за да се създадат висококвалифицирани изследователи в тази област и да могат да решават проблеми, свързани с практическите приложения на инженерство в индустрията или да преследва научна кариера в тази научна област.... [-]

Португалия Barcarena
Октомври 2019
португалски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски