PHDSTUDIES

Педагогика Милуоки - Програми Педагогика Милуоки - Педагогика, Милуоки

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Някои могат да изберат да се занимават със самообразование, въпреки че в повечето случаи образованието подразбира наличие на ръководство на учител или инструктор. При висше образование процесът често се контролира от професор. Образованието може да протича в различни условия, да има формален или неформален подход.  

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Милуоки е най-големият град в щата Уисконсин, САЩ. Градът "и населението е 600k с предполагаем общ брой от 1,7 млн. евро в столичния район Milwaukee (2009). Milwaukee "е историята на човечеството започва с Индианец хора, които са живели в близост до вливането на Milwaukee " е три реки в езерото Мичиган в продължение на векове.

Педагогика Милуоки - Запишете се за докторантура Милуоки. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

3 резултата за Педагогика, Милуоки Filter

доцент доктор. или Ed.D. в ръководството за напредъка на обучение и услуги

Cardinal Stritch University
Докторантура
Доктор по педагогика
<
Задочно
<
6 семестри
Английски
Кампус

Докторат по лидерство за напредък на живот и Service осигурява разширено изучаване на ръководството, че се подготвя възпитаници да направи значителен принос за техните организ ...

Научете повече

доцент доктор. или Ed.D. в ръководството за напредъка на обучение и услуги в областта на висшето образование

Cardinal Stritch University
Докторантура
Доктор по педагогика
<
Задочно
<
6 семестри
Английски
Кампус

Докторат по лидерство за напредък на живот и служба във висшето образование (Ed.D. или докторска степен) ще ви подготви да направи значителен принос към организацията ви и ще ...

Научете повече

доцент доктор. в езика и грамотността

Cardinal Stritch University
Докторантура
<
Задочно
<
6 семестри
Английски
Кампус

Докторантурата на език и грамотност (Ph.D.) програма се подготвя да действа като лидер на грамотност, който разбира теоретичните и учебни модели на грамотност, признава новите ...

Научете повече