PHDSTUDIES

Педагогика Fargo - Програми Педагогика Fargo - Педагогика, Fargo

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Образованието може да се определи като процес на придобиване на знания в някаква форма, било то убеждения, умения, навици или ценности. Има брой начини човекът да получи образование. Някои от методите подразбират обучение, разказване на истории, открити дискусии, преподаване и изследвания.  

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Педагогика Fargo - Запишете се за докторантура Fargo. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Педагогика, Fargo Filter

Доктор по STEM образование

North Dakota State University - Graduate School
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
01 Дек. 2020
Английски
Кампус

Кандидатите са поканени за интердисциплинарна докторска степен на NDSU. програма по наука-технологии-инженерно-математически (STEM) образование. Програмата провежда и разпрост ...

Научете повече