Filter
Докторантура
Хонг Конг Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Педагогика Хонг Конг - Педагогика програми Хонг Конг Педагогика

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Тези, които имат цел да изградят кариера в сфера на образованието, трябва да получат съответна подготовка в програми за бъдещи педагози. За щастие, има голямо разнообразие от курсове, предназначени за студенти, които искат да получат педагогическа подготовка. Такива курсове се предлагат в различни учебни заведения навсякъде по света.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Online доктор Хонг Конг - Вземете Online р Хонг Конг. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Педагогика, Хонг Конг

Други възможности в тази научна област:
The Hong Kong University of Science and Technology

Програмите доктор по философия (докторска степен) в индивидуализираната интердисциплинарна програма (изследователска област) са предназначени за студенти, които имат добр ... [+]

Програмите доктор по философия (докторска степен) в индивидуализираната интердисциплинарна програма (изследователска област) са предназначени за студенти, които имат добре формулирани изследователски цели, които не могат да бъдат постигнати чрез установени изследователски следдипломни програми. Те имат за цел да създадат органичен модел на учебна програма за улесняване на интелектуалния растеж на студентите, проучване на нови направления на изследователска дейност и дългосрочен ангажимент в интердисциплинарна научноизследователска област.... [-]

Хонг Конг
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
Научете повече на английски