close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Оперативно управление - Търсене на най-добрите програми по Оперативно управление тук! - Оперативно управление

Повечето области на обучение завършват с докторска степен. Това ниво на образователно постижение е възможно най-високо и има най-голям брой кариерни пътеки, отворени за завършилите. Необходимо е да завършите определе… Научете повече

Повечето области на обучение завършват с докторска степен. Това ниво на образователно постижение е възможно най-високо и има най-голям брой кариерни пътеки, отворени за завършилите. Необходимо е да завършите определени програми преди да се запишете в докторска програма.

Какво е доктор по оперативно управление? Операционният мениджмънт е област на обучение, която се фокусира върху всички аспекти, необходими за поддържане на бизнеса. Това включва продажби и маркетинг, управление на служители, поддържане на недвижими имоти и др. Учениците от този вид програми обикновено учат в класове, които ги подготвят да започнат собствен бизнес като предприемачи или да работят като първични мениджъри в съществуващи предприятия.

Има много умения, които хората развиват, докато изучават оперативното управление. Студентите са склонни да развиват лидерски умения, разбиране на бизнеса и способности за професионална оценка. Тези умения могат да бъдат изключително полезни и често помагат на завършилите да получат по-високи заплати.

Разходите за записване в докторска програма в оперативното управление варират доста. Ето защо е важно да правите предварително проучване. Много от факторите оказват влияние върху таксите и обучението, включително училището и програмата, които избирате, както и страната, в която се обучавате.

Основната опция за кариера, достъпна за тези, които завършват с докторска степен по оперативно управление, е оперативен мениджър. Лице в тази длъжност третира почти всички аспекти на дейността на бизнеса, от продажби на служители. Могат да се предлагат и други видове управленски длъжности, включително мениджър на човешки ресурси или маркетинг мениджър. Накрая, завършилите могат да станат консултанти или специалисти по планиране, предприемачи, които започват собствен бизнес или, след определен период от време, изпълнителни директори.

Ако сте готови да започнете да учите оперативно управление на ниво доктор, намерете програма, която отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
The Hong Kong University of Science and Technology
Хонг Конг

Докторската програма в оперативния мениджмънт акцентира върху методологията, базирана на модели, и върху мотивираните от практиката изследвания. Студентите са обучени да изпол ... +

Докторската програма в оперативния мениджмънт акцентира върху методологията, базирана на модели, и върху мотивираните от практиката изследвания. Студентите са обучени да използват количествени инструменти и аналитични рамки от оперативни изследвания, икономика и други дисциплини, за да изучават управленски проблеми в бизнес процесите, като вериги за доставки, производствени и сервизни системи. -
Докторантура
Редовно
Задочно
3 - 6 години
Английски
Септ. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук