$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Одитиране - Търсене на най-добрите програми по Одитиране тук! - Одитиране

Докторската степен, най-високото ниво на академични постижения в повечето области, включва интензивно изучаване в продължение на три години и разработване на теза. Избирайки да продължите да учите в докторска програм… Научете повече

Докторската степен, най-високото ниво на академични постижения в повечето области, включва интензивно изучаване в продължение на три години и разработване на теза. Избирайки да продължите да учите в докторска програма, можете да спечелите значителни ползи за кариерата си.

Какво е докторска степен по одита? Сферата на одита подготвя студентите да навлязат в кариера, фокусирана върху вътрешния и външния одит, които по същество са задълбочени разследвания за даден бизнес. Изключително важно е студентите да са запознати с икономическите принципи, данъчното облагане, счетоводството, държавните системи, бизнес политиките и информационните системи. Много е обичайно принципите на одита да се използват в застрахователната област.

Спечелването на докторска степен осигурява на студентите много предимства за кариерата им. В допълнение към квалифицираните завършили за много по-високи заплати, докторантът също им позволява да постигнат по-напреднали позиции. Това също така дава възможност да пропуснете много години на бавен напредък, за да започнете да работите по-бързо и по-бързо.

Разходите, свързани със спечелването на докторска степен по одита, се различават доста по много причини, поради което е разумно да се изследват много програми, преди да се записват в един. В допълнение към училището и програмата, страната на обучение също ще повлияе на обучението и таксите.

С придобиването на докторска степен по одита, сте готови да влезете в някой от многото видове кариери. Най-непосредствената позиция е одитор на застрахователна компания. Други позиции в областта на застраховането също са възможни с този вид образование. Много фирми наемат специалисти по одит, за да служат като анализатори поради внушителното им разузнаване и умения за критично мислене. Фонът на одита може също така да ви позволи да станете създател на политики или възпитател.

Започнете да кандидатствате за докторска степен по одита. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
University of Johannesburg
Йоханесбург, Южноафриканска Република

Кандидатът трябва да развие приложни специализирани компетенции в овладяването, тълкуването, разбирането, анализа и прилагането на одиторски принципи в областта на одита. Канд ... +

Кандидатът трябва да развие приложни специализирани компетенции в овладяването, тълкуването, разбирането, анализа и прилагането на одиторски принципи в областта на одита. Кандидатът, отговарящ на изискванията, трябва да показва доказателства за оригинални и независими научни работи. -
Докторантура
Редовно
Задочно
2 - 4 години
Английски
Февр. 2023
31 Окт. 2022
Кампус