PHDSTUDIES

Общи науки Полша - Програми Общи науки Полша

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

За студентите с еклектичен или некомпетентен характер, една обща програма за обучение може да направи чудеса, защото им позволява да изпробват курсове от няколко различни специалности. Това академично студио може да помогне за осветяването на области от интерес, които студентите дори не са наясно, че са имали.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Общи науки Полша - Запишете се за докторантура Полша. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Полша тук!

1 резултата за Общи науки, Полша Filter

Докторски програми

Silesian University of Technology - Joint Doctoral School
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Съвместната докторска школа предлага интердисциплинарно обучение, обхващащо широк спектър от научни дисциплини (Теми на докторската дисертация). Продължителност на докторантур ...

Научете повече