Filter
Докторантура
Полша Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Общи науки Полша - Програми Общи науки Полша

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

За студентите с еклектичен или некомпетентен характер, една обща програма за обучение може да направи чудеса, защото им позволява да изпробват курсове от няколко различни специалности. Това академично студио може да помогне за осветяването на области от интерес, които студентите дори не са наясно, че са имали.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Общи науки Полша - Запишете се за докторантура Полша. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Полша тук!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Общи науки, Полша

Други възможности в тази научна област:
Silesian University of Technology - Joint Doctoral School

Съвместната докторска школа предлага интердисциплинарно обучение, обхващащо широк спектър от научни дисциплини (Теми на докторската дисертация). Продължителност на доктор ... [+]

. Задължителни документи1. Лице, което притежава магистърска степен, магистърска степен по инженерни науки или еквивалентна степен, може да бъде допуснато в докторска школа. Завършил програма за първи цикъл или студент, който е завършил третата година от унифицираната магистърска програма, ако:въз основа на представените от кандидата документи, централната комисия по набиране на персонал определя, че кандидатът притежава особено високи научни постижения в областта на дадена или свързана дисциплина, в която се провежда докторантурата,въз основа на интервю, проведено с кандидата, централната комисия по набиране на персонал определя, че кандидатът е разширил познанията си в областта на изследователската методология и разпространението на резултатите от научната дейност.Задължителни документи:цветно сканиране на дипломата за завършено второстепенна или унифицирана магистърска степен или диплома, посочена в чл. 326, ал. 2, т. 2 или чл. 327, ал. 2 от закона, даващ право да кандидатства за докторска степен в страна на издаване,личен въпросник, попълнен в системата за набиране на персоналтекуща снимка на кандидата в съответствие с изискванията, приложими при издаване на лични карти - в електронна форма,в случай, че дипломата, посочена в точка 1, не потвърждава знанието на английски език на ниво най-малко B2 от Европейската система за описание на езиковото образование: \ tцветно сканиране на друга диплома за завършване на проучвания, потвърждаваща владеенето на английски език на това ниво,цветно сканиране на сертификата, потвърждаващо знанието на английски език на това ниво, списък на наличните сертификати.първоначалната концепция на докторската дисертация, изготвена в съответствие с наличния модел,мотивационно писмо с мотивация на кандидата за обучение в докторанта, както и предметната област на докторската... [-]
Полша Гливице
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски