PHDSTUDIES

Образователни технологии Орландо - Програми Образователни технологии Орландо - Образователни технологии, Орландо

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Почти навсякъде един оказва, цифрова технология е да се намери. Тя се изпълнява голяма част от живота ни, както и много организации и проекти, които не могат да функционират без него. Непрекъснато да подкрепи тези инструменти, устройства и приложения, специалисти концентрират върху ефективното проектиране, разработване и изпълнение.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

North Orlando, град във Флорида и седалището на окръг Ориндж Каунти е прякор като "The Beautiful City". Има дълъг списък от колежи и университети, които обслужват града. Поради живописна красота и туристически обекти, околната среда на този град е идеален за висшето образование.

Образователни технологии Орландо - Запишете се за докторантура Орландо. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Образователни технологии, Орландо Filter

Доктор по философия в образованието

Florida Christian University
Докторантура
<
Редовно
Portuguese (Brazil)
Кампус

Докторантите в областта на образованието са въоръжени с умения и знания, за да въведат значими промени в днешните училища и класни стаи. Програмата ще запознае студентите с на ...

Научете повече