PHDSTUDIES

Програми Образователна психология - Търсене на най-добрите програми по Образователна психология тук! - Образователна психология

Най-високата степен, която можете да спечелите в академичните среди, е докторантът, наричан още Доктор на философията. Работата за докторска степен изисква дългогодишно интензивно изучаване и изследване, но показва на работодателите, че сте мотивирани и много добре информирани.

Какво е докторска степен по образователна психология? Това поле на обучение разглежда как студентите трябва да успеят в училище и начините, по които учителите могат да улеснят тази цел. В докторска програма основната цел е да създадете в себе си ноу-хау за независими изследвания като сертифициран експерт. Във всяко училище тази програма се състои предимно от изследвания, като само няколко курса са в началото на процеса. Завършването зависи от представянето и защитата на тезата.

Някои умения, които можете да научите по време на докторска програма в образователната психология, включват интерпретиране на изражението на лицето, социална чувствителност и разбиране на четенето. Познаването на израженията на лицето и осведомеността за чувствителни проблеми в социална среда може да улесни формирането на връзки. Четенето разбиране е полезно за разбиране на договори при закупуване на дома или други предмети.

Разходите за докторантура зависят от училището, което посещавате, от колко дълго сте на посещение и от това дали можете да получите външно финансиране като стипендия или стипендия. Някои разходи, които трябва да бъдат наблюдавани, включват обучение, регистрация и книги.

С докторска степен по образователна психология можете да продължите вашето изследване или да потърсите работа като училищен психолог. Можете да обмислите работа с частни училища, държавни училища, висши учебни заведения или училищни квартали. Част от психологията, която можете да научите в тази образователна програма, може да бъде приложена и в области извън образованието, така че и работни места като полицейски психолог и общ или клиничен психолог също могат да бъдат възможности.

Когато разглеждате училищата, предлагащи тази степен, помислете къде искате да учите и колко дълго. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Образователна психология Filter

Доктор по педагогическа психология

Charles University Faculty of Education
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Докторантурата обучението по педагогическа психология обучава студентите в научно-изследователска работа по педагогическа психология, т.е. Проучванията не трябва да компенсира ...

Научете повече

Официалният докторска програма в психологическо развитие, обучение и здраве

Universidade da Coruña
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
испански
Кампус

Програмата за докторска степен по Психологически, Здраве обучение и развитие позволява на професионалистите да разберат по-добре тези области на научни изследвания и най-новит ...

Научете повече